Overslaan naar content

Sollicitatieprocedure:

kantoor functies

Stap 1: online solliciteren

Solliciteer direct via een van onze openstaande vacatures. Je krijgt van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen krijg je een persoonlijke reactie van het Recruitment Team.

CV opsturen sollicitatie

Stap 2: screening

Ons Recruitment Team kijkt zorgvuldig naar jouw sollicitatie en beoordeelt jouw cv. Eén van onze Recruiters neemt telefonisch contact voor een eerste kennismaking.

De Recruiter kijkt samen met jou of je geschikt bent voor de functie en welke vestiging het beste bij je past. Ook kunnen al je vragen direct beantwoord worden. Bij een goed gesprek mag je door naar de volgende ronde.

Recruiter belt met sollicitant

Stap 3: eerste gesprek

De Recruiter zal een kennismaking tussen jou en twee medewerkers van de afdeling organiseren. Dit kan een leidinggevende zijn en een directe collega.

Er zal in eerste instantie een globale kennismaking zijn, waarin wordt gekeken of jij past binnen de functie, het team en het bedrijf.

Het is voor jou ook belangrijk dat je het leuk vindt om bij ons te werken. Daarom is er natuurlijk genoeg ruimte om al jouw vragen beantwoord te krijgen.

Sollicitatiegesprek voeren

Stap 4: tweede gesprek

Dit gesprek zal plaatsvinden wanneer jij en wij denken van 'Hé, dat klonk allemaal wel goed'.

Tijdens dit gesprek zal de afdeling HR ook aansluiten. Samen duiken jullie dieper in de functie, jouw kwaliteiten en hoe jij een invulling kunt geven aan de functie.

Reizigers hebben gesprek bij bus Keolis

Stap 5: arbeidsvoorwaarden & contract

Heb je alle bovenstaande stappen succesvol verlopen? Dat is mooi! Wij gaan aan het werk en om jou een passend voorstel doen.

Ben je akkoord? Gefeliciteerd! Dan is het slechts één keer overstappen naar je nieuwe baan bij Keolis Nederland.

Papierwerk

Stap 6: welkom bij Keolis

We heten je van harte welkom op je eerste werkdag! Om je goed van start te laten gaan hebben wij een inwerkprogramma voor je opgesteld. Zo leer jij direct je collega's goed kennen en hoe de verschillende afdelingen met elkaar samenwerken.

Wij hebben er zin in! Jij ook? Solliciteer dan op een van onze openstaande functies.

Keolis Hoofdkantoor Deventer

Hoofdkantoor & Staffuncties

HR Business Partner - Almere
Remote
  • Almere, Flevoland, Nederland
Hoofdkantoor & Staffuncties
Infrabeheerder Openbaar Vervoer
Hybride
  • Deventer, Overijssel, Nederland
Hoofdkantoor & Staffuncties
2 van 4 weergegeven