Skip to content

Dit zijn wij

53 miljoen reizigers

pakken jaarlijks onze 450 bussen en 25 treinen.

107 Almeerse bussen

rollen vanuit -Haven of -Buiten over de busbaan, of gaan richting Utrecht of Amsterdam.

254 Utrechtse bussen

rijden door de stad, de provincie Utrecht en zelfs naar Amsterdam en Rotterdam.

89 bussen & 25 treinen

rijden er dagelijks door Overrijssel & Gelderland.

Keolis Nederland verzorgt openbaar vervoer in Almere, Overijssel (Twente), Utrecht en op de treintrajecten Zwolle-Enschede, Zwolle-Kampen en Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Dat doen we met ongeveer 1500 medewerkers, 450 bussen en 25 treinen. Jaarlijks vervoeren wij ongeveer 53 miljoen reizigers (2022). 

Onze klanten zijn onze gasten. We brengen hen graag ontspannen en veilig naar hun bestemming. Onze ambitie is om (on)gewoon goed te zijn. In het bieden van een veilige reis, up-to-date informatie en een chauffeur die optreedt als perfecte gastheer of gastvrouw.

Daarnaast investeert Keolis in goed werkgeverschap (PSO trede 2, certificaat Gender Equality). Keolis hecht grote waarde aan integriteit, veiligheid en duurzaamheid. In Gelderland en Overijssel lanceerden we de grootste e-vloot van Europa in één keer. Keolis Nederland is een 100% dochteronderneming van de wereldwijde opererende mobiliteitsonderneming Keolis. 

Bij de Keolis Groep werken er 68.000 medewerkers in 13 landen en op 4 continenten. De Keolis Groep is niet alleen de wereldleider op het gebied van trams en geautomatiseerde metro's, maar ook de leider in Frankrijk op het gebied van medisch vervoer.  Elk jaar maken zo’n 3,5 miljard passagiers gebruik van onze gedeelde mobiliteitsdiensten.