Overslaan naar content

Werkvoorbereider Vlootmanagement

Op locatie
 • Deventer, Overijssel, Nederland
€ 3.442,51 - € 4.802,26 per maandHoofdkantoor & StaffunctiesHoofdkantoor, Vlootmanagement, Werkvoorbereider

Functieomschrijving

Ben jij die veelzijdige technische professional die energie krijgt van de werkzaamheden als Werkvoorbereider? Binnen ons team Vlootmanagement zijn wij op zoek naar de Werkvoorbereider die uit het juiste hout gesneden is.


Als Werkvoorbereider ben je er verantwoordelijk voor dat alle voorwaarden kloppen voordat we met de verschillende projecten kunnen starten. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor de algehele planning van de projecten. Daarnaast houd jij je bezig met het calculeren van de projecten. Je bewaakt budgetten door slim in te kopen. Je voorziet de organisatie van werkinstructies en je controleert en verbeterd de werktekeningen. Ervaring met een CAD-programma is hierdoor een pré.


Als Werkvoorbereider Vlootmanagement onderscheiden wij drie verschillende rollen waar je verantwoordelijk voor bent.

Jouw rol als Calculator:

Als calculator ben jij de rekenkundige expert die berekeningen maakt voor uren, capaciteit en benodigde materialen. Met behulp van tekeningen, bestek en aanvullende prijsinformatie stel je nauwkeurige begrotingen op. Je beoordeelt inkomende offertes, zoekt proactief naar mogelijkheden om te besparen, voert risicoanalyses uit en zorgt voor nauwkeurige nacalculaties. Jouw cijfermatige onderbouwing is van onschatbare waarde voor het succes van het project.


Jouw rol als Planner:

Als planner ben jij de regisseur die zorgt voor een gestroomlijnde planning van het project en de bijbehorende werkzaamheden. Net als de calculator richt je je op uren en capaciteit, maar jouw focus ligt op het organiseren en coördineren van het gehele project. Je stelt arbeidsuren vast, creëert effectieve werkroosters, beheert inkoop van materialen, regelt vergunningen en onderhoudt nauw contact met leveranciers en opdrachtgevers. Jouw verantwoordelijkheid voor de planning is essentieel voor een vlekkeloze uitvoering van het project.


Jouw rol als Technisch Tekenaar:
Als technisch tekenaar ben jij de creatieve geest die gedetailleerd werkt aan technische tekeningen voor producten, constructies en installaties. Met behulp van CAD-tekenprogramma's zet je jouw technisch inzicht om in heldere en precieze tekeningen, voorzien van alle benodigde maten, aanwijzingen en instructies.


De taken van onze Werkvoorbereider

 • Voorbereiden werkzaamheden: Analyseren en voorbereiden van technische projecten, aanbestedingen en schadegevallen in samenwerking met stakeholders.
 • Uitvoeren kostencalculaties: Gedetailleerde berekeningen maken van uren, capaciteit en materialen om nauwkeurige begrotingen op te stellen.
 • Specificeren inkoopbehoeften: Identificeren van benodigde materialen, vaststellen van leverancierscriteria en opstellen van duidelijke specificaties.
 • Maken van planningen: Coördineren en organiseren van projectplanningen, inclusief start- en einddata, middelentoewijzing en mijlpalen.
 • Werkinstructies en kwaliteitscontroles: Opstellen van heldere werkinstructies en uitvoeren van kwaliteitscontroles om te voldoen aan gestelde normen.
 • Levert en controleert technische tekeningen: Produceren en controleren van technische tekeningen als essentiële leidraad voor het project.
 • Beheren stukslijsten, voorraden en bestellingen: Nauwgezet beheer van stukslijsten, voorraden en bestellingen via assetmanagement software.
 • Levert technische kennis en ondersteuning aan Operatie: Fungeren als technisch expert en bieden van ondersteuning aan operationele teams tijdens de uitvoering.
 • Controle van bestellingen en facturen: Zorgvuldige verificatie van bestellingen en facturen om te voldoen aan gestelde specificaties en budgetten.


Keolis Nederland

Keolis Nederland is van origine een Frans bedrijf dat tegenwoordig internationaal opereert. Binnen Nederland zijn wij verantwoordelijk voor verschillende concessies, zoals busvervoer in Almere, busvervoer in provincie Utrecht en hebben we twee treinlijnen vanaf Amersfoort en Zwolle.


Als Werkvoorbereider kom je te werken in het team Vlootmanagement op het Service Kantoor gelegen in Deventer. Op het Service Kantoor werken zo’n 150 man. De organisatie is aardig goed ingericht op remote werken. Zo krijg je de mogelijkheid om thuis te werken maar verwachten we wel dat je een aantal dagen op het Service Kantoor in Deventer aanwezig bent.

Vereisten

In de rol van Werkvoorbereider bij Keolis dien je over diverse vaardigheden en eigenschappen te bezitten. Het vermogen om effectief te plannen en organiseren is van essentieel belang, waarbij nauwkeurigheid een leidraad vormt om ervoor te zorgen dat elk detail in overweging wordt genomen. Een scherp technisch inzicht stelt je in staat om complexe projecten te doorgronden en effectieve oplossingen te formuleren.


Jouw communicatieve vaardigheden als Werkvoorbereider komen tot uiting in de samenwerking met diverse belanghebbenden. Als teamspeler draag je bij aan een positieve dynamiek, waarbij stressbestendigheid cruciaal is om in een snel veranderende omgeving te gedijen. Jouw morele kompas vormt de basis voor een voorbeeldrol, waarbij je het belang en de verantwoordelijkheid van "Het Juiste Doen" uitdraagt.


Als Werkvoorbereider lig je in lijn met de waarden van Keolis, draag je actief bij aan verschillende managementsystemen, waaronder het milieumanagementsysteem, kwaliteitsmanagementsysteem en safetymanagementsysteem. Je levert een bijdrage aan het nastreven van continue verbetering, waarbij jouw kennis van wet- en regelgeving, met specifieke aandacht voor eerlijke concurrentie en anti-corruptie, van onschatbare waarde is. Je bent bekend met de gedragscode en gerelateerd beleid, waardoor je bijdraagt aan een ethische en professionele werkomgeving.


Kortom, als Werkvoorbereider bij Keolis ben je niet alleen een technisch professional, maar ook een integere teamspeler die bijdraagt aan een organisatie die streeft naar excellentie, duurzaamheid en voortdurende verbetering.


 • MBO-3 of 4 technische opleiding afgerond 3+ jaar;
 • Ervaring in technische installatie;
 • Ervaring met project calculaties;
 • Ervaring met het maken van technische tekeningen (CAD) is een pre;
 • Zorgvuldig, resultaat- en oplossingsgericht;
 • Zowel zelfstandig als teamspeler;
 • Je bent 32 à 40 uur in de week inzetbaar;
 • Standplaats Deventer met mogelijkheden tot flexibel thuiswerken.


Waarom je bij Keolis wilt werken als Werkvoorbereider:

Naast het gegeven dat we jou een uitdagende functie als Werkvoorbereider Vlootmanagement kunnen bieden in een dynamische wereld van het OV waarbij Keolis een groei ambitie ambieert, hebben wij natuurlijk een mooie rij aan voorwaarden voor je klaar staan in ruil voor jouw dienstverband:

 • Een goed salaris passend bij je ervaring o.b.v. de schaal 8 in cao OV van €3.442,51 - €4.802,26 bruto per maand;
 • Een contract voor één jaar. Bevalt het van beide kant goed, dan krijg je na een jaar een vast contract;
 • Reiskostenvergoeding woon/werk verkeer volgens cao OV;
 • Eindejaarsuitkering (€400 + 1,15% van je jaarsalaris (bruto));
 • Minimaal 23 tot 29 vakantiedagen (afhankelijk van leeftijd);
 • 17 tot 26 ATV dagen;
 • Goede pensioenregeling binnen cao Openbaar Vervoer;
 • Collectieve zorgverzekering bij Menzis voor het hele gezin;
 • Vers fruit op elke stalling;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden persoonlijk en professioneel vlak via GoodHabitz.


Vragen over de functie Werkvoorbereider Vlootmanagement?
Mocht je toch vragen hebben dan kun je altijd terecht bij de afdeling Recruitment via vacatures@keolis.nl. Telefonisch is Pepijn Stoffers (Recruiter) te bereiken via 06 - 22 46 04 62. Per mail kun je bij Alexander Veltman (Vlootmanager) terecht via alexander.veltman@keolis.nl


Interesse?
Is Werkvoorbereider Vlootmanagement de functie waar jij gelukkig van wordt? Wacht dan niet langer en solliciteer via onderstaande knop! Wij nemen binnen drie werkdagen persoonlijk contact met je op.

Op locatie
 • Deventer, Overijssel, Nederland
€ 3.442,51 - € 4.802,26 per maand
Hoofdkantoor & Staffuncties

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Op locatie
 • Deventer, Overijssel, Nederland
€ 3.442,51 - € 4.802,26 per maand
Hoofdkantoor & Staffuncties