Overslaan naar content

Teammanager OV Ede

Op locatie
 • Ede, Gelderland, Nederland
€ 4.312,71 - € 5.957,89 per maandHoofdkantoor & Staffuncties

Functieomschrijving

Een betekenisvolle functie als teammanager ligt hier voor je klaar! Heb je zin om samen met jouw team te gaan voor de beste OV dienstverlening? Vind je het leuk om je team hierin te begeleiden en te motiveren? Weet je daarbij kansen om te zetten in oplossingen en resultaten? Lees dan verder en solliciteer op de mooie functie van Teammanager bij Keolis. 


Voor de vestiging gelegen in Ede zijn we op zoek naar een gedreven mensgerichte teammanager die als leidinggevende een cruciale rol speelt binnen ons dynamische team van buschauffeurs bij Keolis Nederland.  


Wat ga je doen? 

Als teammanager geef je leiding aan ca. 80 buschauffeurs en ben je onderdeel van het managementteam van de concessie (regio Utrecht), met daarin een rayonmanager, 6 teammanagers, twee logistiek coördinatoren en een HR Business Partner. Jullie gezamenlijke rol is het openbaar vervoer in de provincie Utrecht voor al onze reizigers zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Een uitdagende en verantwoordelijke klus dus! Hierin ben jij als teammanager voor Ede het eerste aanspreekpunt. Als eerste schakel tussen de operatie en het management beschik je over goede communicatievaardigheden richting diverse stakeholders. Begaan zijn met ons OV personeel, met oog voor de strategische en tactische doelstellingen die je meekrijgt vanuit Keolis is hierbij belangrijk. 


Ook ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dienstregeling, het behalen en naleven van de veiligheidsnormen, het reduceren van de tankkosten, coachen op het vermindering van gereden schades aan de bussen en het maximaliseren van de klanttevredenheid. Oftewel een aantal KPI’s voor je vestiging.  

Inzetbaarheid en verzuim zijn topics waar je als teammanager invloed op hebt. Zo is het belangrijk dat je het ziekteverzuim beheersbaar houdt voor jouw vestiging. Je hoeft geen casemanager te zijn, maar wel erg handig als je enige kennis met je meebrengt over de ziekteverzuim wetgeving. 

Uiteraard spelen onze teammanagers een sleutelrol in het bewaken en uitbouwen van een positieve, inclusieve en stimulerende werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd en welkom voelt. 


Een greep uit je werkzaamheden: 

 • Aansturing van je team in lijn met de doelstellingen; 
 • Aanspreekpunt en vraagbaak voor buschauffeurs. Soms ook buiten ‘kantooruren’; 
 • Verzorgen van de jaarlijkse ontwikkelgesprekken en coaching on the job van chauffeurs; 
 • Begeleiden van medewerkers bij een optimale (duurzame) inzetbaarheid; 
 • Zorgen voor tijdige en kwalitatieve instroom van nieuwe medewerkers; 
 • Actief bijdragen aan de cultuur waarin medewerkers zich veilig en gewaardeerd voelen; 
 • Actie ondernemen o.b.v. het Medewerkers Betrokkenheid Onderzoek; 
 • Deelnemen aan de wachtdienst om, in het geval van calamiteiten, de chauffeurs te ondersteunen (op onregelmatige tijden); 
 • Verantwoordelijk voor nazorg bij schokkende gebeurtenissen in relatie tot het werk; 
 • Het organiseren van fun activiteiten. Bijvoorbeeld werklunches, zomer barbecue, kerstborrel, pub quiz, open dagen etc. 


Waar kom je te werken? 

Je komt te werken in de provincie Utrecht waar Keolis Nederland het openbaar vervoer mag uitvoeren in de vorm van busvervoer. In totaal doen we dit in Utrecht met zo’n 400 collega’s.  
Het hoofdkantoor van Keolis staat in Deventer. Verder is Keolis momenteel verantwoordelijk voor het busvervoer in de stad Almere, treinvervoer Kampen - Duitse grens en treinvervoer Amersfoort richting Ede-Wageningen. Uiteraard is de ambitie om te groeien en van betekenis te blijven in de samenleving door passend en goed openbaar vervoer.  
 
Keolis Nederland is onderdeel van Keolis Group, een Franse mondiale mobiliteitsorganisatie die met 68.000 medewerkers het openbaar vervoer organiseert. Ondanks deze organisatieomvang merk jij hier als Teammanager weinig van. Jouw werk is veelal lokaal georganiseerd waar jij als Teammanager verantwoordelijk bent voor de vestiging Ede. Grotendeels heb je een prettig aanspreekpunt in de Rayonmanager en je mede Teammanagers. De lijnen zijn kort, met behulpzame collega’s en er heerst een menselijke toegankelijke sfeer. 

Vereisten

Wie ben je en wat breng je mee? 

Je bent een menselijke, betrokken en vaardige teammanager die vanuit beleid en bevlogenheid mensen meeneemt. Jouw gedrevenheid en ambitie helpen je om je rol te vervullen en continu te verbeteren. 

 • Je bent open, eerlijk en mensgericht met empathisch vermogen zonder het bedrijfsdoel uit het oog te verliezen. Ook werk je zowel met jouw team als andere belanghebbenden effectief en prettig samen. 
 • Je bent standvastig, gaat geen complexe uitdagingen niet uit de weg en bent continu op zoek naar verbetering. Je hebt hierbij analytisch vermogen om complexiteit te ontrafelen. 
 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of aantoonbaar HBO denk- en werkniveau; 
 • Je hebt affiniteit met het OV. OV ervaring is een dikke pré! 
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een leidinggevende functie; 
 • Je hebt een kostenbewust vizier met focus op efficiency; 
 • Je heb ervaring met ziekteverzuimmanagement; 

Wij zoeken hierbij een teammanager die daadkrachtig en situationeel kan leidinggeven, weloverwogen besluiten kan nemen, kan confronteren zonder het inlevingsvermogen uit het oog te verliezen. Je bent in staat om onze open cultuur te behouden waarbij iedereen zich welkom en respecteert voelt. Je bent in staat om medewerkers op een positieve en coachende manier te motiveren waarbij je helder communiceert over gemaakte beslissingen. 

Iedereen is anders, en juist de verschillen tussen mensen helpen ons om een nog betere openbaar vervoerder te zijn. Daarom verwelkomen we iedereen met open armen, ongeacht geslacht, culturele achtergrond, leeftijd, beperking of andere persoonskenmerken. We zijn benieuwd naar wie jij bent! 


Wat bieden we je?  

Naast het gegeven dat we jou een uitdagende functie kunnen bieden in een dynamische wereld van het OV waarbij Keolis een groei ambitie ambieert, hebben we een aantal interessante voorwaarden: 

 • Een goed salaris passend bij je ervaring o.b.v. de schaal 10 in cao OV van € 4.312,71 - €5.957,89 bruto per maand; 
 • Een contract voor één jaar. Bevalt het van beide kanten goed, dan krijg je na een jaar een vast contract; 
 • Minimaal 23 tot 29 vakantiedagen (afhankelijk van leeftijd); 
 • 17 tot 26 ATV dagen; Je kunt deze inzetten of laten uitbetalen; 
 • Reiskostenvergoeding woon/werk verkeer volgens cao OV; 
 • Eindejaarsuitkering (€400 + 1,15% van je jaarsalaris (bruto)); 
 • Goede pensioenregeling binnen cao Openbaar Vervoer; 
 • Collectieve zorgverzekering bij Menzis voor het hele gezin; 
 • Ontwikkelingsmogelijkheden op persoonlijk en professioneel vlak. We investeren graag in jouw leren en ontwikkelen. 


Iedereen is anders, en juist de verschillen tussen mensen helpen ons om een nog betere openbaar vervoerder te zijn. Daarom verwelkomen we iedereen met open armen, ongeacht geslacht, culturele achtergrond, leeftijd, beperking of andere persoonskenmerken. We zijn benieuwd naar wie jij bent!  
 

Vragen? 
Mocht je toch vragen hebben dan kun je altijd terecht bij de afdeling Recruitment via vacatures@keolis.nl. Telefonisch is Pepijn Stoffers (Recruiter) te bereiken via 06 - 22 46 04 62. Per mail kun je bij Maurijn Stoeten (HR Business Partner) terecht via maurijn.stoeten@keolis.nl 


Interesse? 
Is dit een functie waar jij gelukkig van wordt? Wacht dan niet langer en solliciteer via onderstaande knop! Wij nemen binnen drie werkdagen persoonlijk contact met je op. 

Op locatie
 • Ede, Gelderland, Nederland
€ 4.312,71 - € 5.957,89 per maand
Hoofdkantoor & Staffuncties

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Op locatie
 • Ede, Gelderland, Nederland
€ 4.312,71 - € 5.957,89 per maand
Hoofdkantoor & Staffuncties