Overslaan naar content

Teammanager busvervoer Almere

Op locatie
 • Almere, Flevoland, Nederland
€ 4.312,71 - € 5.957,89 per maandHoofdkantoor & Staffuncties

Functieomschrijving

Wij zijn momenteel al in een vergevorderd stadium met een kandidaat. Echter, mocht je ervan overtuigd zijn dat onderstaande functie jou past als een jas schroom dan niet om dan toch jou motivatie en CV toe te sturen.


Wil jij een belangrijke rol spelen in het verbeteren van onze dienstverlening in Almere? Ben je goed in planning en organisatie en weet je mensen te motiveren? Dan is deze functie echt iets voor jou!


Als je weleens in Almere komt, heb je vast onze allGo-bussen zien rijden. Keolis verzorgt onder deze naam het stads- en streekvervoer in en vanuit Almere. Als teammanager stuur je, samen met drie andere teammanagers, tussen de 60 en 75 buschauffeurs aan, die rijden vanuit onze vestiging in Almere-Haven. Jullie vormen samen met de rayonmanager, twee logistiek coördinatoren, en een HR business partner het managementteam. Samen zorgen jullie ervoor dat het openbaar vervoer in Almere zo soepel mogelijk verloopt.


Veelzijdigheid in je werk

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze buschauffeurs en zorgt voor de juiste aansturing en ondersteuning. Verzuimreductie is een belangrijk thema; je luistert naar je teamleden en vraagt hoe je kunt helpen bij problemen. Bij ingrijpende gebeurtenissen bied je nazorg. Ook houd je je bezig met het naleven van de veiligheidsnormen en coach je op het reduceren van tankkosten en vermindering van gereden schades.


Je hebt veel vrijheid in deze functie. De ene keer rijd je een dag met chauffeurs mee om te zien wat zij in hun werk ervaren, en de volgende dag doe je mee aan een speeddate-event dat door je collega’s van recruitment is georganiseerd. Je bent ook betrokken bij de organisatie van leuke activiteiten.


Concrete taken:

 • aansturen en ondersteunen van de buschauffeurs;
 • bijdragen aan de instroom van nieuwe buschauffeurs: meedenken over en deelname aan wervingsactiviteiten en sollicitatiegesprekken voeren;
 • zorgdragen voor een goede ritplanning en het voorkomen van rituitval;
 • functionerings- en verzuimgesprekken voeren;
 • bijdragen aan en implementeren van verbeterprojecten, waarbij je de verbetersuggesties uit het Medewerkers Betrokkenheid Onderzoek ook meeneemt.

Vereisten

Waarom je als teammanager bij Keolis wilt werken

Keolis is een ambitieuze organisatie met groeiplannen en een uitstekende reputatie in de vervoerssector. Dit biedt volop mogelijkheden voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Via ons online leerplatform GoodHabitz kun je jezelf continu blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals:


 • een goed salaris, passend bij je ervaring volgens schaal 10 in cao OV: € 4.312,71 - € 5.957,89 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • een eindejaarsuitkering van € 400,00 + 1,15% van je bruto jaarsalaris;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • reiskostenvergoeding woon-werk verkeer volgens cao OV;
 • 23 tot 29 vakantiedagen plus 17 tot 26 ATV-dagen afhankelijk van je leeftijd;
 • goede pensioenregeling binnen de cao Openbaar Vervoer;
 • collectieve zorgverzekering bij Menzis voor het hele gezin;
 • vers fruit op de vestiging.


Ruim baan voor een empathische people manager

Wij zoeken iemand die ervaring heeft in het motiveren, stimuleren en coachen van medewerkers. Je hebt oog voor hun behoefte én de belangen van de organisatie. Je kunt goed omgaan met ad-hoc-zaken en houdt tegelijkertijd het grotere plaatje in de gaten om onze doelstellingen te realiseren.


Verder breng je de volgende zaken mee:

 • aantoonbaar hbo-werk- en -denkniveau;
 • inzetbaarheid van 36-40 uur;
 • ervaring in een vergelijkbare (middle management) rol binnen logistiek of transport waarbij je bij voorkeur ook met chauffeurs te maken hebt (gehad);
 • ervaring met verzuimmanagement.


Je woont op maximaal een uur reistijd van onze vestiging in Almere. Dit is nodig omdat je ongeveer zes keer per jaar wachtdienst hebt, waarbij je opgeroepen kunt worden als er calamiteiten zijn.


Iedereen is welkom!

Bij Keolis waarderen we de verschillen tussen mensen, want die helpen ons een betere vervoerder te zijn. Daarom verwelkomen we iedereen, ongeacht geslacht, culturele achtergrond, leeftijd, beperking of andere persoonskenmerken. We zijn benieuwd naar wie jij bent!


Wil je meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met onze recruiter Pepijn Stoffers (Corporate Recruiter), telefoon en WhatsApp: 06-22460462 of e-mail vacatures@keolis.nl. Je kunt ook mailen naar Sandra Gaasbeek (HR business partner) via sandra.gaasbeek@keolis.nl


Jouw reactie

Wil jij bijdragen aan uitstekend openbaar vervoer in Almere en een positief verschil maken voor onze buschauffeurs? Solliciteer dan nu via de button bij deze vacature en maak deel uit van ons team! We nemen binnen drie dagen persoonlijk contact met je op.Over Keolis

Keolis is een van origine Franse organisatie die wereldwijd openbaar vervoer organiseert. In Nederland pakken ieder jaar zo’n 53 miljoen reizigers onze 450 bussen en 25 treinen. We zien onze klanten als onze gasten, die op ontspannen en veilige wijze hun bestemming bereiken. Of ze nu gaan werken, een dagje eropuit gaan, op weg zijn naar school of hun vrienden en familie bezoeken.


Onze ambitie is om (on)gewoon goed te zijn. In het bieden van een veilige reis, up-to-date informatie en een chauffeur die optreedt als perfecte gastheer of gastvrouw.


Op locatie
 • Almere, Flevoland, Nederland
€ 4.312,71 - € 5.957,89 per maand
Hoofdkantoor & Staffuncties

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Op locatie
 • Almere, Flevoland, Nederland
€ 4.312,71 - € 5.957,89 per maand
Hoofdkantoor & Staffuncties